Banner 980x90

Liepiņš Ozolnieku novada mēra amatā ievēlēts ar LZP un VL-TB/LNNK atbalstu

Jelgava, 20.jūn., LETA. Ievēlēšanai Ozolnieku novada domes priekšsēdētāja amatā Dainim Liepiņam (LRA) izdevies izveidot koalīciju ar Latvijas Zaļo partiju (LZP) un nacionālo apvienību "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK), liecina balsošanas protokols.

Līdz ar to par Liepiņu balsoja gan Latvijas Reģionu apvienība, gan LZP un VL-TB/LNNK.

Pret viņu bija visi Latvijas Zemnieku savienības, "Vienotības" un "Saskaņas" deputāti.

Jau vēstīts, ka par Ozolnieku novada domes priekšsēdētāju ievēlēts bijušais Saeimas un Jelgavas domes deputāts Dainis Liepiņš (LRA), līdz ar to Latvijas Zemnieku savienība (LZS) zaudējusi varu novadā.

Liepiņš saņēmis deviņu deputātu atbalstu, bet seši balsojuši pret, aģentūru LETA informēja Ozolnieku novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību un informācijas daļas vadītāja Evita Kairiša.

Savukārt Liepiņa vietnieks būs no nacionālās apvienības "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK ievēlētais Guntars Akmentiņš. Arī balsojumā par Akmentiņa kandidatūru balsu sadalījums bija identisks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)