Banner 980x90

Lielajā talkā Lielplatones pagastā stādīs priedītes

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
Jelgavas novada pašvaldības administrācija Lielajā talkā 23.aprīlī stādīs priedītes Lielplatones pagastā, aģentūru LETA informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone.

"Pēdējos gados arvien vairāk ir tādu vietu, kuras iedzīvotāji vēlas ne tikai atbrīvot no pērnajām lapām un atkritumiem, bet arī labiekārtot, piemēram, nokrāsojot konstrukcijas bērnu rotaļu laukumā, ierīkojot jaunu puķudobi vai iestādot kokus. Jelgavas novada domes administrācija šogad Lielās talkas laikā ieplānojusi Lielplatones pagastā Tīsu bāzē stādīt priedītes 1,3 hektāru platībā," skaidro Kaņepone.

Viņa atgādina, ka savāktos atkritumus pēc Lielās talkas izvedīs tikai no oficiāli reģistrētajām talkošanas vietām, tādēļ, lai nerastos pārpratumi, iedzīvotāji laikus aicināti informēt, kur viņi kopā plāno darboties 23.aprīlī.

To var izdarīt gan talkas vietu mājaslapā "www.talkas.lv", gan pagastu pārvaldēs, gan sazinoties ar katra pagasta atbildīgo par talkas norisi.

Kaņepone atgādina, ka Lielās talkas mērķis, pirmkārt, ir sakopt publiskās teritorijas, nevis privātīpašumus, tādēļ iedzīvotāji, iesaistoties Lielās talkas aktivitātēs, aicināti būt godprātīgi, gan Lielās talkas maisus izmantojot tieši publiskajās teritorijās savāktajiem atkritumiem, gan arī tos izvešanai izvietojot vienīgi ar pagasta talkas koordinatoru iepriekš saskaņotā vietā.

Kopumā novadam atkritumu savākšanai tiks piešķirti ap 3000 īpašo Lielās talkas maisu, taču, ņemot vērā lielo talcinieku atsaucību iepriekšējos gados, atsevišķi pagasti talciniekiem būs sarūpējuši papildu maisus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)