Banner 980x90

Līdz ar energopārvaldības sistēmas ieviešanu Jelgavā meklē jaunu speciālistu

Jelgava, 28.apr., LETA. Ieviešot energopārvaldības sistēmu, Jelgavas pašvaldība izsludinājusi konkursu uz Pašvaldības īpašumu pārvaldes energopārvaldnieka amatu, piedāvājot 1045 eiro atalgojumu, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldībā.

Amata vieta ir jauna un ir saistīta ar Jelgavā ieviesto energopārvaldības sistēmas "ISO 50001:2012" standartu, skaidroja pašvaldības pārstāve Līga Klismeta.

Galvenie jaunā speciālista pienākumi būs organizēt energopārvaldības sistēmas uzturēšanu un pilnveidošanu pašvaldības īpašumā esošajās ēkās un publiskajā apgaismojumā atbilstoši, organizēt datu vākšanu, veikt to analīzi, sagatavot un iesniegt pārskatus, kā arī plānot un veikt iekšējo auditu sistēmas uzturēšanai. Tāpat energopārvaldniekam būs jārīko pašvaldības darbinieku apmācības par energopārvaldības sistēmas jautājumiem un jāveic citi pienākumi.

Konkursam var pieteikties speciālisti ar augstāko enerģētikas inženiera, būvniecības inženiera vai siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģiju inženiera izglītību, izpratni par energoplānošanas jautājumiem pašvaldības ēkās un publiskajā infrastruktūrā un valsts valodas zināšanām augstākajā līmenī. Tāpat pašvaldība no pretendentiem prasa labas iemaņas darbā ar datoru un sadarbības un efektīvas komunikācijas prasmes.

Pieteikumi pašvaldībā tiek gaidīti līdz 26.maijam.

Jau vēstīts, ka energopārvaldības sistēmas ieviešana Jelgavas pašvaldībai izmaksājusi apmēram 16 000 eiro.

Energopārvaldības sistēma "ISO 50001:2012" Jelgavā ieviesta un sertificēta marta beigās.

Kopējais prognozējamais enerģijas ietaupījums pēc 2017.gadā paredzēto pasākumu veikšanas ir 1032 megavatstundas gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)