Banner 980x90

Līdz 40 kilometriem stundā uz laiku ierobežo braukšanas ātrumu pie izglītības iestādēm Jelgavā

Jelgava, 28.aug., LETA. Līdz 18.septembrim pie Jelgavas izglītības iestādēm līdz 40 kilometriem stundā ierobežots maksimālais braukšanas ātrums, savukārt no 1.septembra, lai uzlabotu satiksmes drošību, pie izglītības iestādēm dežūrēs policisti, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldībā.

Pie desmit Jelgavas izglītības iestādēm ir uzstādītas papildu ātruma ierobežojošas zīmes. Papildu zīmes uzstādītas Loka maģistrālē no Vecā ceļa līdz Bērzu ceļam, Mātera ielā no Raiņa ielas līdz Sudrabu Edžus ielai, Institūta ielā no Zāļu ielas līdz Vecajam ceļam, Dambja ielā posmā no Aspazijas ielas līdz Brigaderes ielai, Akadēmijas ielas abās pusēs no Zemgales prospekta, Lapskalna ielā no Uzvaras ielas līdz Blaumaņa ielai, Pasta ielā no tirdzniecības centra "Vivo" iebrauktuves līdz Sudrabu Edžus ielai, Lapskalna ielā no Kazarmes ielas līdz Liepu ielai, Pļavu ielas posmā no Cukura ielas līdz Ziedoņa ielai un Pulkveža Oskara Kalpaka ielā no Svētes ielas līdz Raiņa ielai.

Savukārt pie citām pilsētas izglītības iestādēm darbojas jau iepriekš noteiktie ātruma ierobežojumi.

No 1.septembra līdz 15.septembrim pie Jelgavas izglītības iestādēm dežūrēs policisti. Pie Jelgavas 2.pamatskolas un Jelgavas 5.vidusskolas laika posmā no plkst.7.30 līdz 8.30 dežūrēs pašvaldības policisti, bet pie visām pārējām izglītības iestādēm dežūrēs Valsts policijas inspektori.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)