Banner 980x90

"Latvijas pasts" Jelgavā atklās ārpus galvaspilsētas pirmo jaunajiem vecākiem draudzīgo pasta nodaļu

Rīga, 21.aug., LETA. AS "Latvijas pasts" piektdien, 25.augustā, pasta centrā "Jelgava", Katoļu ielā 2b, atklās ārpus galvaspilsētas pirmo jaunajiem vecākiem draudzīgo pasta nodaļu, aģentūrai LETA pavēstīja uzņēmumā.

Atklāšana paredzēta plkst.11.30. Tajā piedalīsies satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS), vecāku organizācijas "Mammamuntetiem.lv" vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa, "Latvijas pasta" valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns un Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš (ZZS).

Pirmās divas jaunajiem vecākiem draudzīgās koncepcijas pasta nodaļas šogad atvērtas Rīgā, tirdzniecības centros "Mols" un "Origo", bet, izvērtējot klientu plūsmu reģionu centrālajās nodaļās, pirmā šāda nodaļa ārpus galvaspilsētas tiek veidota Jelgavā. Jaunajiem vecākiem draudzīgās pasta nodaļas ideja tapusi sadarbībā ar Latvijas vecāku organizāciju "Mammamuntetiem.lv", balstoties uz organizācijas ieteikumiem, kā jaunajiem vecākiem labvēlīgāk organizēt nodaļu darbu.

Vecākiem draudzīgā pasta nodaļa ietver vairākus elementus. Pirmkārt, tā ir īpaša pakalpojuma poga "Jaunajiem vecākiem" daudzfunkcionālajā klientu plūsmas regulēšanas sistēmā, kas paredz topošās mammas un jaunos vecākus, kuriem līdzi ir bērni līdz septiņu gadu vecumam, apkalpot prioritāri. Jaunie vecāki pakalpojumu prioritārai saņemšanai visās nodaļās, kur ierīkota klientu plūsmas vadības sistēma, var pieteikties arī attālināti, izmantojot "Latvijas pasta" mobilo lietotni savā viedtālrunī.

"Otrkārt, speciāli veidots bērnu stūrītis, kura aprīkojums izgatavots no Latvijas kokmateriāliem un kurā izmantotas ekoloģiskas krāsas - tam ir īpašs dizains, kas saistošā veidā informē par "Latvijas pasta" darbību: pa Latvijas kontūru iespējams "izbraukt" ar miniatūru uzņēmuma automašīnīti, parādot uzņēmuma pasta sūtījumu apmaiņas ikdienas maršrutus visā valstī, kā arī aizpildīt vairāku veidu pastkartes," informēja pasta pārstāvji.

Pakāpeniski vecākiem draudzīgas pasta nodaļas koncepciju plānots īstenot arī citās klientu apmeklētākajās pasta nodaļās visos Latvijas reģionos.

"Latvijas pasts" nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)