Banner 980x90

Latvijas Lauksaimniecības universitātē ievēlēts jauns Senāts un Konventa prezidijs

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv

Piektdien, 19.februārī, ievēlēts jauns Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Senāts un Konventa prezidijs, aģentūru LETA informē universitātes pārstāvji.

Aizklātā balsojumā LLU Konvents no sava vidus izraudzījās jauno Senātu, kurā turpmāk darbosies 41 pārstāvis no akadēmiskā personāla un viens vispārējā personāla pārstāvis, kā arī LLU rektore Irina Pilvere, studiju prorektors, zinātņu prorektors, Konventa priekšsēdētājs un 12 studenti.

Vēlēšanās pilnībā tika nomainīts Konventa prezidija sastāvs. Atklātā balsojumā par jauno Konventa priekšsēdi tika ievēlēta Irina Arhipova, par priekšsēdētāja vietnieku kļuva Jānis Krūmiņš, bet sekretāre būs Gunita Birmšteine.

Līdz šim Konventa priekšsēža amata pienākumus pildīja Voldemārs Bariss, vietnieks bija Aldis Kārkliņš, bet sekretāre - Līga Paura.

Stājoties amatā, jaunā Konventa priekšsēdētāja Arhipova solīja rūpēties, lai akadēmiskā brīvība un pilsoniskā drosme arī turpmāk nodrošinātu universitātes atvērtību un LLU būtu uzticams partneris augstākajā izglītībā.

Šodien tika izvēlēts arī Akadēmiskās šķīrējtiesas sastāvs, kurā iekļuva Baiba Ozola, Daina Jonkus, Solveiga Luguza, Līga Kovaļčuka un Līga Zvirgzdiņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)