Banner 980x90

Latvijas kausa īpašniece "Jelgava" jaunās sezonas turnīra astotdaļfinālā tiksies ar valsts titulētāko vienību "Skonto"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Iepriekšējo trīs gadu Latvijas kausa ieguvēja "Jelgava" jaunās sezonas sacensību astotdaļfinālā sacentīsies ar valsts titulētāko futbola komandu "Skonto", noskaidrojās pirmdien notikušajā izlozē.

"SynotTip" Latvijas futbola virslīgas komandas turnīrā iesaistās tieši no astotdaļfināla fāzes, kur tās sagaida pirmo divu posmu astoņas spēcīgākās vienības. Šajā turnīra stadijā virslīgas vienības nevarēja tikt salozētas vienā pārī, turklāt tās savus mačus aizvadīs izbraukumā.

"Skonto" komanda ir daudzkārtēja Latvijas čempione, bet pēc finansiālām problēmām šo sezonu aizvada "komanda.lv" pirmās līgas turnīrā, kurā pašlaik atrodas ceturtajā pozīcijā, saglabājot reālas izredzes uz otro pozīciju, kas sezonas izskaņā ļautu piedalīties pārspēlēs ar virslīgas septīto labāko vienību. Savukārt "Jelgava" kausa izcīņā triumfējusi jau divus gadus pēc kārtas, bet kopā jaunāko laiku vēsturē šo titulu ieguvusi četras reizes.

Tikmēr pirmās līgas līdere "Babīte" kausa astotdaļfinālā tiksies ar "Metta"/"Latvijas Universitāte" komandu, bet virslīgas līdere Jūrmalas "Spartaks" viesosies pie vienas no pirmās līgas vājākajām komandām "Jēkabpils"/JSC.

Vēl pirmās līgas vicelīdere Rēzeknes FA/BJSS uzņems "Ventspils" futbolistus, "Tukums 2000"/TSS komanda samēros spēkus ar virslīgas pastarīti "Daugavpils", "Ogre" uzņems RFS futbolistus, otrajā līgā spēlējošā Rīgas "Caramba" vienība sacentīsies ar Latvijas čempioni "Liepāja", bet Staicelē pie vietējiem "Bebriem" viesosies "Riga" futbolisti.

Kā zināms, pagājušās sezonas Latvijas kausa finālā "Jelgava" ar 1:0 uzvarēja "Spartaka" komandu.

Latvijas kausa astotdaļfināla spēļu laiki tiks izziņoti vēlāk, bet ceturtdaļfināla mači risināsies jau 2017.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)