Banner 980x90

Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejs organizē industriālo pārgājienu Jelgavā

Jelgava, 26.apr., LETA. 5.maijā Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejs sadarbībā ar aktīvā tūrisma portālu "pargajieni.lv" organizē izglītojošu sešu stundu pārgājienu Jelgavā 11 kilometru garumā, aģentūru LETA informēja Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā.

Pulcēšanās pārgājienam Jelgavā notiks plkst.9.30 Latvijas Dzelzceļa vēstures muzeja Jelgavas filiālē Stacijas ielā 3. Interesentiem iespēja doties uz Jelgavu ir arī ar vilcienu no Rīgas, kas atiet plkst.8.29 no Rīgas pasažieru stacijas.

Pārgājiena laikā tiks apmeklēta Jelgavas dzelzceļa stacija, bijušais Jelgavas lokomotīvju depo, Cukurfabrikas stacija, Andra Dambja RAF rūpnīcā ražoto automobiļu kolekcija, Pilssala. Pa ceļam varēs dzirdēt stāstījumus par RAF apkārtni, Jelgavas pili, savvaļas zirgiem un palieņu pļavām.

Pārgājiena noslēgums plānots ap plkst.16 pie Jelgavas stacijas. Pēc pārgājiena visiem dalībniekiem būs iespēja iziet nelielu ekskursiju arī Latvijas Dzelzceļa vēstures muzeja Jelgavas ekspozīcijā. Īpaša uzmanība tiks pievērsta Jelgavas dzelzceļa mezglam, kas ir viens no vecākajiem un nozīmīgākajiem Latvijas dzelzceļā.

Pārgājiena dalībniekiem līdzi jāņem laikapstākļiem atbilstošs apģērbs un apavi, ēdiens un dzēriens piknika pauzei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)