Banner 980x90

"Latvijas autoceļu uzturētājs" par saviem līdzekļiem labos ar sniega tīrītāju sabojāto ceļa posmu Ozolnieku novadā

Jelgava, 22.febr., LETA. VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" par saviem līdzekļiem labos ar sniega tīrītāju sabojāto 2017.gadā atjaunoto ceļa posmu Ozolnieku novadā, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" pārstāve Anna Kononova.

Bojājumi uz vietējās nozīmes autoceļa Ozolnieki-Brankas-Brankstūri konstatēti šonedēļ un, kā Ozolnieku novada pašvaldībai ziņoja autovadītāji, rievas ceļa segumā parādījās pagājušās nedēļas nogalē pēc sniega tīrīšanas. Kononova skaidroja, ka ceļš bojāts piecu kilometru garā posmā - no 1,94. līdz 6,94. kilometram.

Uzturēšanas darbus uz ceļa veic "Latvijas autoceļu uzturētājs", kas par saviem līdzekļiem arī labos ceļu. Darbi varētu notikt vasarā, kad to ļaus laika apstākļi.

Minētais ceļš pērn tika atjaunots, darbos ieguldot 70 000 eiro. Kononova skaidroja, ka ceļa posmā veikta asfalta seguma profila labošana un virsmas apstrāde.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)