Banner 980x90

Krematorijas būvniecībai Jelgavā pieteikušies trīs pretendenti

Jelgava, 28.sept., LETA. Jelgavas pašvaldības izsolē par tiesībām būvēt krematoriju uz pašvaldības zemes saņemti trīs pretendentu pieteikumi, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Ilze Ķuse.

Plānots, ka apbūves tiesību izsoles rezultātus apstiprinās Jelgavas domes sēdē 26.oktobrī.

Jau vēstīts, ka SIA "Apbedīšanas nams - krematorija" uz pašvaldības zemes Bērzu kapos Jelgavā vēlas būvēt krematoriju, tāpēc pašvaldība rīkojusi 1500 kvadrātmetrus liela zemesgabala apbūves tiesību izsoli, kuras sākumcena ir vienreizējā maksa - 500 eiro.

Pašvaldība noteikusi, ka krematorija jānodod ekspluatācijā līdz 2020.gada beigām. Apbūves tiesības tiek piešķirtas uz 30 gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)