Banner 980x90

KP, KNAB un IUB Jelgavā rīkos semināru par godīgu uzņēmējdarbību

Rīga, 25.okt., LETA. Trīs iestādes - Konkurences padome (KP), Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) un Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) - 3.novembrī Jelgavā rīkos izglītojošu semināru ciklu "Par godīgu uzņēmējdarbību", aģentūru LETA informēja semināra organizatori.

Seminārs paredzēts uzņēmējiem, kā arī valsts, pašvaldības iestāžu un to kapitālsabiedrību publisko iepirkumu rīkotājiem.

KP, KNAB un IUB no plkst.9 līdz 11 uzņēmējus izglītos par būtiskākajiem konkurences, korupcijas un iepirkumu jautājumiem, kas ļaus klātesošajiem pilnveidot zināšanas par savām tiesībām.

Iestāžu eksperti uzņēmējus iepazīstinās ar konkurences tiesībām godīgai uzņēmējdarbībai, korupcijas riskiem un to tiesiskajām sekas publiskajos iepirkumos, godīgas konkurences aspektiem publisko iepirkumu procedūrās.

Savukārt valsts, pašvaldību un to kapitālsabiedrību iepirkumu rīkotājiem no plkst.11 līdz 15 KP, KNAB un IUB stiprinās zināšanas par iepirkumu jomu.

Semināra dalībniekus iestāžu eksperti izglītos par karteļu pazīmēm jeb riskiem publiskajos iepirkumos, godīgas konkurences aspektiem publisko iepirkumu procedūrās, korupcijas izpausmes formām un riskiem publisko iepirkumu procedūrās.

Seminārs uzņēmējiem, valsts, pašvaldību un to kapitālsabiedrību pārstāvjiem notiks Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra telpās, Svētes ielā 33, Jelgavā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)