Banner 980x90

Koka palešu ražotājam "Pēterkoks" pērn apgrozījuma un peļņas kāpums

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Kokmateriālu un koka palešu ražotāja SIA "Pēterkoks" apgrozījums pērn bijis 6,71 miljons eiro, kas ir 21% pieaugums salīdzinājumā ar 5,54 miljoniem 2014.gadā, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma peļņa pieaugusi pusotru reizi - no 148 610 eiro 2014.gadā līdz 237 312 eiro 2015.gadā.

Kā norādīts vadības ziņojumā, pērn turpinājās ražošanas sakārtošana meitasuzņēmumā "AB Terases", šo uzņēmumu veidojot kā koka industriālā iepakojuma ražotāju. Šim nolūkam iegādāta ražošanas teritorija un telpas Olainē, kā arī veiktas investīcijas ražošanas līdzekļu iegādē un ražotnes attīstībā.

Šogad uzņēmums turpinās darbības paplašināšanu, attīstīs noieta tirgu Latvijā, kā arī Vācijā, Francijā, Šveicē, Lielbritānijā, Beļģijā, Nīderlandē un citur. Uzņēmuma ražotās paletes iepērk kompānijas, kas darbojas pārtikas, metālapstrādes, ķīmijas, plastmasas, stikla un ķieģeļu ražošanas un transportēšanas industrijā.

"Pēterkoks" reģistrēts Ozolnieku novadā 2007.gadā, tā pamatkapitāls ir 43 000 eiro, uzņēmums nodarbina desmit darbiniekus.

Uzņēmuma īpašnieki ir Renārs Ābols un Mārtiņš Bumbieris ar attiecīgi 51% un 49% kapitāldaļu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)