Banner 980x90

Kas ir Kreditssms.lv?

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Kreditssms.lv ir kredītu salīdzināšanas un ziņu portāls, kurā varat uzzināt par aktuālajiem ātro un patēriņa kredītu piedāvājumiem, kā arī par nozares situāciju un jaunākajām ziņām. Kreditssms.lv piedāvā apskatīt aizdevēju sniegtos pakalpojumus, palīdzot patērētājam, kurš aizdevēju lielā skaita dēļ var būt gluži apjucis, izvēlēties aizdevumu ar saistošākajiem nosacījumiem. 

Kreditssms.lv varat pavisam vienkārši apskatīt svarīgāko par katra aizdevēja nosacījumiem un, atradot interesantāko piedāvājumu, ar vienu klikšķi nonākt aizdevēja mājaslapā, lai pieteiktos saņemt ātro kredītu. Lai nonākto kredītdevēja mājaslapā, spiediet "Aizņemties" vai "Pieteikt", savukārt, lai uzzinātu vairāk, spiediet "Vairāk". 

Mājaslapā ir izveidotas arī vairākas ziņu un padomu sadaļas, kurās varat uzzināt par to, kā plānot savus kredītus, kā arī jaunāko un svarīgāko nozarē. Pie ziņām iespējams ierakstīt komentārus, un mēs tikai priecājamies par katru jautājumu un viedokli, kamēr vien tas nav pretrunā ar Kreditssms.lv satura politiku.

Kreditssms.lv satura politika
Kreditssms.lv nekādā ziņā nenodarbojas ar un neatbalsta šo:
- jebkāda veida diskrimināciju – mēs esam pret cilvēku diskrimināciju pēc jebkādiem standartiem, vai tā būtu rase, ādas krāsa, dzimums, sociālā izcelšanās, mantiskais stāvoklis vai kas cits;
- baiļu vai māņticības lietošanu, lai sasniegtu kādu mērķi (propaganda) – kreditssms.lv ir par informāciju, kas, lai arī tā var būt argumentatīvas dabas, nekad neizmanto bailes vai māņticību, lai sasniegtu savu mērķi;
- savu interešu uztiepšanu citiem cilvēkiem, izmantojot viņu neinformētību, nezināšanu vai pieredzes trūkumu.

Tāpat mēs nekad neattēlojam fiziskās personas, ne kā valsts darbiniekus, ne kā privātpersonas; tāpat mēs nenomelnojam, neizsmejam un nepaužam nicinošu attieksmi pret kādu cilvēku, firmu, tās nosaukumu vai citādu pazīmi, pēc kuras iespējams kādu identificēt, bez sniegtas atļaujas. Kreditssms.lv neatdarina citu reklāmdevēju tekstu, lozungu, vizuālo tēlu un neveic nekādas darbības, kas varētu maldināt par citu reklāmdevēju darbu, precēm vai ko citu. 

Kreditssms.lv atbalsta atbildīgu aizņemšanos un aizdošanu
Kreditssms.lv nekādā ziņā neveicina bezatbildīgu aizņemšanos. Portālā lasāmi ne tikai padomi, kā labāk aizņemties, bet arī norādīts, kādos gadījumos nevajadzētu izmantot aprakstītos kredīta pakalpojumus. Mēs esam par saprātīgu un ilgtspējīgu kreditēšanas nozares darbību, un viens no mūsu mērķiem ir panākt lielāku sabiedrības izpratni par kreditēšanas pakalpojumiem un to lietošanu. Kreditssms.lv iestājas arī par atbildīgu aizdošanu, pienācīgi izvērtējot klienta iespējas aizņēmumu atdot. Kā rādīja krīzes gadi, krietna daļa atbildības gulstas arī uz aizdevēju pleciem.

Portālā atrodamajiem rakstiem, video un citam saturam ir tikai un vienīgi informatīvs raksturs. Izsakoties vienkāršāk, mēs nemēģinām pārliecināt kādu, lai viņš/-a par katru cenu aizņemtos, un mēs nevaram būt atbildīgi ne par finanšu lēmumiem, kas pieņemti, vadoties pēc portālā atrodamajiem datiem. Lai gan komentāri tiek uzraudzīti, mēs nevaram būt atbildīgi par lietotāju ievietoto saturu, kas var neatbilst portāla satura politikai vai Latvijas valsts likumdošanai. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)