Banner 980x90

Kādi apavi vīriešiem ir modē 2017. gada vasarā?

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Lai gan mode vairāk asociējas ar sievietēm, arī mūsdienīgam vīrietim tas ir pašsaprotami – sekot līdzi top tendencēm, kas ir aktuāls apģērba un apavu tirgū. Šīs vasaras apavu piedāvājums ir daudzveidīgs, tādēļ jaunu apavu pāri sev varēs atrast pat prasīgākie modes sekotāji.

TOP 5 aktualitātes šajā sezonā:
1. sportiskā stila apavus nēsā ne tikai sportisti – tie iederēsies jebkura vīrieša garderobē;
2. daudzkrāsainas zoles;
3. zilie džinsa un zemes krāsas toņi;
4. elegances devu zolēs piešķirs materiāli, kas izskatās dabiski;
5. pie apģērba pieskaņoti apģērbi tādos pašos vai kontrastainos toņos paspilgtinās kopējo tēlu.

Jaunākos apavu modeļus vīrieši var apskatīt un iegādāties interneta veikalā "Somijas apavi". Tur pieejami apavi vīriešiem par lieliskām cenām.

Populārākie apavu modeļi
Interneta veikalā "Somijas apavi" starp populārākajiem apavu modeļiem ir mokasīni, besainītes (Marek P) un vīriešu kurpes (Josef Seibel) zilos toņos, kas ir īpaši piemēroti vasaras sezonai.
Tāpat "Somijas apavi" pārstāv arī citu slavenu zīmolu apavu kolekcijas, tostarp:
• "Ara";
• "Axel";
• "Canhpol";
• "Fargeot";
• "Inblu";
• "Jomos" un citus zīmolus, ko nēsā vīrieši kā Eiropā, tā citviet pasaulē.

Nemainīga modes sastāvdaļa ir klasiskie apavi
Ja jādodas uz viesībām, tad elegantāk izskatīsies šņorīšu tipa klasiskie apavi, savukārt ikdienai var izvēlēties apavus bez tām.

Etiķete paredz, ka izvēloties klasiskos apavus, tiem ir jāsastāv no šādām detaļām:
• purngala;
• apavu virsmas (daļa, kas nosedz kājas augšpusi);
• šņoru daļas;
• aizmugurējās daļas (ārējā daļa apavu augšpusē, kam jānosedz pēda);
• zoles.

Atkarībā no apavu modeļa, tie var tikt papildināti ar dekoru. Šādu apavu pāris kalpos visdažādākajiem dzīves gadījumiem – iziešanai uz kino vai teātri, izlaiduma svinībām vai pasākumam darba vietā. Savukārt izvēloties piemērotāko krāsu, jāatceras, ka no modes nav izgājuši klasiskie vīriešu apavi melnā vai brūnā krāsā.

Somijasapavi.lv – ērta iepirkšanās, ātra piegāde
Iepērkoties internetā, savu pasūtījumu vari noformēt jebkurā vietā, kur vien pieejams interneta pieslēgums. Pēc pasūtījuma apmaksas pirkumu saņemsi dažu dienu laikā.

Iepirkšanās interneta veikalā ir droša, jo visiem apaviem tiek piedāvāta ražotāja garantija, savukārt, ja izvēlētais apavu izmērs tomēr nederēs, vari atdot preci atpakaļ.

Tev ir iespēja aplūkot un pielaikot apavus arī veikalā Kr. Barona ielā 36, Rīgā. Tur apavus var iegādāties uzreiz vai arī līzingā uz sešiem mēnešiem. Tā ir iespēja, ko daudzi klienti jau izmanto, lai tiktu pie kārotajiem apaviem sev un saviem ģimenes locekļiem.

Taupi laiku un iepērcies interneta veikalā "Somijas apavi"!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)