Banner 980x90

Jūsu glābiņš, ja steidzami nepieciešami papildus finanšu līdzekļi

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Šķiet, ka pat visrūpīgāk saplānotajā ikmēneša budžetā nav iespējams naudas iztrūkums, taču tā gluži nav! Arī tiem, kuri regulāri savus ienākumus sabalansē ar izdevumiem, var gadīties neplānotas situācijas, kad tēriņu apjoms pieaug. Ja Jums nav brīvu finanšu līdzekļi, lai šos izdevumus segtu, piemērots risinājums ir ātrie kredīti.

Ātrie kredīti ir paredzēti tikai svarīgiem un neatliekamiem tēriņiem

Naudas aizdevums ir nopietns lēmums, tāpēc ir svarīgi apzināties, kam šādi ātrie kredīti ir paredzēti. Nebanku kredītdevēji uzsver, ka aizdevumi ir domāti, lai
- apmaksātu komunālo maksājumu un īres rēķinu, ja līdz algai vēl pāris dienas jāgaida, bet rēķins jāapmaksā nekavējoties;
- norēķinātos par medicīniskajiem pakalpojumiem, piemēram, medikamentu iegāde vai ārsta apmeklējums;
- veiktu samaksu par automobiļa, elektropreču vai sadzīves tehnikas remontu, ja bez šīm precēm Jūs ikdienā iztikt nevarat.
- apmaksātu citus svarīgus rēķinus, ko nav iespējams atlikt līdz brīdim, kad saņemsiet savus ikmēneša ienākumus.

Pirmkārt, ātrie kredīti nav paredzēti, lai segtu citas parādsaistības, jo tas radīs papildus finanšu problēmas. Pirms aizņemšanās vienmēr rūpīgi pārdomājiet, vai ātrais aizdevums Jums patiešām ir nepieciešams!

Izvēlieties tikai uzticamas un pieredzējušas kredītkompānijas
Ja Jums ir nepieciešams ātrais kredīts, vispirms jāizvēlas uzticama nebanku kredītiestāde, kas līgumus slēdz atbilstoši Latvijas Republikas likumiem bez slēptiem noteikumiem. Kā to izdarīt? Jūs varat apmeklēt interneta vietnes, kur vienkopus ir salīdzināti vairāki kredītdevēji. Ērti pārskatāmās tabulās Jūs redzēsiet
- procentu likmi;
- maksimālo aizdevuma summu;
- aizdevēja darba laiku;
- vecuma robežu, kādā kredītu iespējams saņemt u.c. svarīgu informāciju.

Tas palīdzēs Jums saprast, kura kredītiestāde piedāvā izdevīgāko risinājumu atbilstoši Jūsu vajadzībām. Taču pirms pieņemt gala lēmumu ieteicams sazināties ar kredītspeciālistu, kurš atbildēs uz visiem Jūsu jautājumiem, kā arī sniegs padomus par kredīta atmaksu un citiem līgumā norādītajiem punktiem.

Kā saņemt bezprocentu kredītu?
Iespējams esat dzirdējis, ka vairākas kredītiestādes piedāvā bezprocentu kredītu. Tas nozīmē, ka, aizņemoties pirmo reizi, Jūs kredītu saņemsiet bez komisijas maksas jeb pievienotās procentu likmes. Atdosiet tieši tik lielu naudas summu, cik aizņēmāties, piemēram, 100 eiro uz 30 dienām nozīmē, ka pēc mēneša 100 eiro atdosiet kredītiestādei. Šāds pakalpojums pieejams, ja aizņematies pirmo reizi, jo ar katru nākamo aizdevumu, Jums tiks piešķirta procentu likme.

Atbildīga aizņemšanās
Ikviens ātrais aizdevums ir nopietnas kredītsaistības, tāpēc pirms pieteikuma nosūtīšanas izvērtējiet:
- cik liela naudas summa Jums nepieciešama;
- vai maksājumu nav iespējams atlikt līdz algas dienai;
- vai spēsiet kredītu atmaksāt laikā.

Aizņemieties atbildīgi un pārdomāti!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)