Banner 980x90

Jelgavnieces tievēšanas projektā gūst izcilus rezultāturs

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Otrais tievēšanas projekta "Tievējam kopā ar Jelgavas māmiņu klubu" sākumā pagājis jau mēnesis, un piektdien, 18.septembrī. studijā "Figura line" projekta dalībnieces dalījās ar saviem iespaidiem par projekta pirmo mēnesi, kā arī demonstrēja sasniegtos rezultātus.

Kontrolsvēršanās vienmēr ir uztraukuma pilns process, jo tieši tās rezultāti parāda, cik intensīvi dalībnieces strādā ar sevi, cik stipri vēlas uzvilkt mīļākās kleitas un atkal justies par sevi pārliecinātas, pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv noskaidroja informatīvajā portālā Jelgavniekiem.lv.

Par absolūtu līderi lieko kilogramu zaudēšana pēc mēneša kļuvusi Indra Vugule, kura notievējusi par 7,1 kg. Tāpat vairāk par citām dalībniecēm viņa zaudējusi centimetrus vēdera augšējā un apakšējā daļā, gurnos un augšstilbos. Piemēram, vēdera apkārtmērs samazinājies par 8 cm, bet vēdera augšēja daļa - par 9 cm.

"Es ļoti intensīvi strādāju ar sevi. Ja no sākuma man bija grūti, tad tagad viss izdodas daudz vieglāk, esmu kļuvusi izturīgāka. Visgrūtāk man bija pierast pie lielā ūdens dzeršanas apjoma – dienā 3 litri un vairāk. Kas saistīts ar uzturu, šeit viss ir kārtībā, sāku ēst vairāk dārzeņu, un ģimene man tajā palīdz, mēģinot ēst to pašu, ko ēdu es. Vislielāko prieks no nodarbībām es gūstu studijā Figura line, kur es atpūšos gan ar ķermeni, gan dvēseli, savukārt katra nākamā nodarbība sporta klubā Fitland kļūst arvien vieglāka,"- tā Indra. Lielākais atbalsts un motivācija, lai sasniegtu veiksmīgus rezultātus, viņai nāk no ģimenes un draugiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)