Banner 980x90

Jelgavniece Lāsma Zemene kronēta par "Mis Latvija"

Trešdien, 30.jūlijā, Rīgā tika kronēti gada skaistākie jaunieši, pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informē konkursa rīkotāji.

Konkursā uzvarēja un "Mis un Misters Latvija" titulus ieguva Lāsma Zemene no Jelgavas un Kristaps Vilde no Madonas.

"Misters Latvija" K.Vilde studē sociālo rehabilitāciju, ir ielu vingrošanas komandas "Limitless" dibinātājs un vadītājs. "Mis Latvija" L.Zemene studē sabiedriskās attiecības, brīvajā laikā nodarbojas ar sportu.

Ar mērķi sagatavot jauniešus dalībai staptautiskajos konkursos, kurp viņi dosies jau pēc neilga laika, liela uzmanība tika pievērsta finālistu sagatavošanas posmam nevis fināla šova veidošanai. Dalībnieki pilnveidoja sevi un ieguva jaunas praktiskas zināšanas tiekoties ar Latvijas izcilajiem profesionāļiem.

"Vice Mis un Misters" – Malvīne Stučka no Madonas novada un Mārtiņš Linē no Valmieras.

"Mis un Misters Foto" – Alise Feldmane no Rugāju novada un Aivis Ceriņš no Cēsīm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)