Banner 980x90

Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa skatu laukumā notiks divi Mielava solokoncerti

Rīga, 6.nov., LETA. 15.novembrī Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa skatu laukumā notiks divi mūziķa Ainara Mielava solokoncerti, aģentūru LETA informēja Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā (JRTC).

Mielavs sagatavojis īpašu svētku programmu, kurā varēs dzirdēt dziesmas "Piekūns skrien debesīs", "Ai, jel manu vieglu prātu" un citas iemīļotas melodijas. Programmā skanēs gan Mielava, gan komponista Imanta Kalniņa dziesmas, kā arī tautasdziesmas. Mūziķa dziedājumu instrumentāli pavadīs ģitārists Aigars Voitišķis.

JRTC skaidroja, ka tornī norisināsies divi Mielava koncerti, un pirmais sāksies plkst.18, līdz ar torņa pulksteņa noskanēšanu un melodiju "Nevis slinkojot un pūstot", kas svētku mēnesī tiek atskaņota torņa pulkstenī. Savukārt otrā koncerta sākums gaidāms plkst.20.

Mielavs ir latviešu dziedātājs un dziesmu autors, kurš pazīstams gan kā solo mākslinieks, gan grupu "Jauns mēness" un "Mielavs un pārcēlāji" dibinātājs un solists.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)