Banner 980x90

Jelgavas sportisti Latvijas IV olimpiādē izcīna 37 medaļas

Jelgava24.lv
Jelgava24.lv
Svētdien, 3.jūlijā Valmierā norisinājās Latvijas IV Olimpiādes noslēguma ceremonija, kur apbalvoti sacensību uzvarētāji. Jelgavas pilsētas komanda trijās dienās izcīnījusi 37 medaļas - 7 zelta, 11 sudraba un 19 bronzas, pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja Je;gavas novada pašvaldībā.

Kopumā Olimpiādē piedalījās 4724 dalībnieki, pārstāvot 94 pašvaldības, no tiem 3729 ir sportisti, bet 995 ir treneri, apkalpojošais personāls un komandu vadība. 

Latvijas IV Olimpiādē Jelgavas pilsētas komandupārstāvēja 155 sportisti astoņpadsmit sporta veidos: airēšana, badmintons, bokss, brīvā cīņa, džudo, futbols, golfs, peldēšana, regbijs, BMX riteņbraukšana, šahs, smaiļošana un kanoe airēšana, teniss, triatlons, mākslas vingrošana, vieglatlētika, volejbols, pludmales volejbols.

Izcīnīto medaļu ieskaitē, kas tiek noteikta pēc izcīnīto zelta medaļu skaita, uzvarējusi Rīgas komanda, kas izcīnīja 66 zelta, 48 sudraba un 60 bronzas godalgas. Otrajā vietā ierindojās Ventspils sportisti – 35 zelta, 17 sudraba un 18 bronzas godalgas, bet trešā ar 18 zeltiem, 19 sudrabiem un 23 bronzām ir Jūrmala. Jelgavas komanda šajā reitingā ir 8.vietā, bet pēc kopējā izcīnīto medaļu skaita – 6.vietā.

Latvijas IV Olimpiāde notika no 1. - 3.jūlijam, tās programmā ir iekļauti 26 Olimpiskie sporta veidi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)