Banner 980x90

Jelgavas slimnīcas vadība izvērtēs personāla rīcību, iespējams, pazemojot pacienti

Jelgavas slimnīcas vadītāja Anta Seržāne pēc sarunas ar iesaistītajām darbiniecēm sola izvērtēt viņu rīcību situācijā ar kādu pacienti, pilsētas informācijas portālam Jelgava24.lv apstiprina Seržāne.

Proti, jelgavnieks Kaspars Solims savā "Facebook" konta apraksta kādu situāciju, kas notika sestdien, 7.martā, Jelgavas slimnīcā. Viņaprāt, personāls ir pazemojis viņa māti.

"Mamma palūdza mūs iziet no palātas, lai varētu apmeklēt WC, jo kaunas par savu šī brīža stāvoklī, jautāju, vai nepieaicināt medicīnas personālu, viņa atteicās, tagad skaidrs, kādēļ. Aptuveni 10 minūtes mamma atradās WC, mūs pasauca citas pacientes no palātas, lai pārbaudām vai kaut kas nav noticis. Viņai nebija izdevies apsēsties uz poda un rezultātā viss uz grīdas, mamma bija centusies pati saviem spēkiem savākt. Mammu noguldījām gultā un palūdzām sanitāri, lai uzkopj. Sanitāre atbildēja, kad tuvākajā laikā savāks," notikušo apraksta Solims.

Tālā, pēc viņa rakstītā, palātā ieradās medmāsa Sandra I., kas sāka kliegt: "Tātad šeit ir piecas sievietes palātā, kura no jums ir to izdarījusi un vai mājās jūs arī ķēziet aiz poda?". Uz aizrādījumu pārstāt kliegt medmāsa esot atbildējusi "pats aizveries".

Solims norāda, ka arī sanitāre uzreiz nesakopa tualeti - tas tika izdarīts tikai pēc tam, kad viņas kabatā esot ielikta atlīdzība.

Slimnīcas vadītāja Jelgava24.lv informē, ka viņa nav saņēmusi oficiālu sūdzību no pacientes vai viņas tuviniekiem, taču ir dzirdējusi par notikumu. "Es vēl neesmu uzklausījusi otrās puses viedokli. Personāls strādā maiņās, tāpēc, tiklīdz tas būs iespējams, runāšu," Seržāne sola vērtēt gan medmāsas, gan sanitāres rīcību.

Pilns Solima ieraksts pieejams šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)