Banner 980x90

Jelgavas Sabiedrības integrācijas pārvaldi pārceļ uz vakarskolas telpām

Jelgava, 18.okt., LETA. Lai arī iepriekš pašvaldība neapstiprināja informāciju, ka uz Jelgavas vakara (maiņu) vidusskolas telpām tiks pārcelta Sabiedrības integrācijas pārvalde (SIP), tas ir noticis, un pārvaldes rīkotie pasākumi jau notiek Skolotāju ielā, noskaidroja aģentūra LETA.

Vakarskolai daļēji pārceļoties uz Jelgavas 6.vidusskolas telpām Loka maģistrālē, Skolotāju ielā 8 ir atbrīvojušās telpas. Uz daļu no atbrīvotajām telpām Skolotāju ielā tika nolemts pārcelt domes administrācijas struktūrvienības - SIP un Audita pārvaldi. Viena telpa Skolotāju ielā piešķirta Pašvaldības policijas vajadzībām, bet 2.stāvā turpinās darboties vakara vidusskolas pamatskolas klases, aģentūru LETA informēja Jelgavas pašvaldības komunikācijas un mediju attiecību galvenā speciāliste Egita Veinberga.

Pašvaldībā skaidroja, ka SIP nepieciešamas jaunas telpas, jo visu ēku Sarmas ielā, kur līdz šim atradās SIP un Pašvaldības operatīvās informācijas centrs (POIC), turpmāk apsaimniekos POIC, kas ir paplašinājis funkcijas un darba apjomu.

Lai vakarskolas telpas pielāgotu SIP, policijas un Audita daļas vajadzībām, tajās tiek veikts kosmētiskais remonts, darbu apmaksai ir paredzēti nepilni 42 000 eiro.

Iecerēts atjaunot arī telpas Sarmas ielā, kur turpmāk darbosies POIC. Telpu remonts tiek plānots nākamajā gadā un tā izmaksas iekļautas Eiropas Savienības atbalstītajā projektā.

Publiski pieejamā informācija liecina, ka jaunajās SIP telpās Skolotāju ielā šonedēļ jau notiek Baltkrievu kultūras dienu Jelgavā pasākumi.

Jau vēstīts, ka iepriekš pašvaldība neapstiprināja aģentūras LETA rīcībā esošo informāciju, ka uz vakarskolas ēku plānots pārcelt iepriekš pilsētas mēra Andra Rāviņa (ZZS) vietnieces Ritas Vectirānes (ZZS) vadīto SIP. Pašvaldības pārstāve Ilze Ķuse informēja, ka ēka, kurā atrodas skola, tiks izmantota pašvaldības funkciju veikšanai, tiekot izskatīti vairāki iespējamie darba varianti.

Tāpat vēstīts, ka no šī mācību gada aptuveni 120 Jelgavas Vakara (maiņu) vidusskolas vecāko klašu skolēni mācības turpina 6.vidusskolas telpās.

Vakarskolas vidusskolēni mācās Loka maģistrālē, 6.vidusskolā, savukārt 44 pamatskolas klašu skolēni, tāpat kā līdz šim, mācības turpina līdzšinējās vakarskolas telpās Skolotāju ielā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)