Banner 980x90

Jelgavas radošajā nodarbībā veidos patriotisku piespraudi

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī,14.novembrī, plkst.12.00, notiks izzinoši - radošā nodarbība Latvijas valsts svētku noskaņās.

Nodarbības dalībniekiem būs iespēja ieskandināt valsts svētkus radošās noskaņās un izgatavot oriģinālu aksesuāru, ar ko papildināt savu apģērbu svētku nedēļā, informē Jelgavas reģionālais tūrisma centrs.

Pilsētas informačijas portāls Jelgava24.lv uzzināja, ka jau pavisam drīz, 18.novembrī, tiks svinēta Latvijas 97.dzimšanas diena. Šie ir lieli svētki gan Latvijai, gan katram no mums. Patiesi šos svētkus svinēsim, ja būsim īsteni Latvijas patrioti! Mīlēsim, veidosim savu Latviju un domāsim par to, ko nākošo triju gadu laikā visi kopā un katrs atsevišķi varam izdarīt, lai ar lepnumu sirdīs varētu sagaidīt savas Valsts 100to gadadienu!

Radošās nodarbības dalībniekiem būs iespēja izgatavot katram savu oriģinālu un patriotisku aksesuāru valsts svētku svinībām. Nodarbības dalībnieki tiks nodrošināti ar visiem nepieciešamajiem materiāliem piespraudītes izgatavošanai.

Izzinoši - radošā nodarbība notiks 14.novembrī, plkst.12.00, Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī. Dalības maksa 4.50 eiro; pirmsskolas vecuma bērniem 1.50 eiro. Nodarbībai nepieciešams iepriekš pieteikties pa tālruni 63005445 vai e-pastu tic@tornis.jelgava.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)