Banner 980x90

Jelgavas pilsētas svētku laikā būs izmaiņas autobusu kursēšanas grafikā

Rīga, 26.maijs, LETA. Saistībā ar Jelgavas pilsētas svētkiem no šodienas līdz svētdienai, 28.maijam, pilsētā tiks noteikti satiksmes ierobežojumi, kā iespaidā būs izmaiņas reģionālo maršrutu autobusu satiksmē, aģentūrai LETA pavēstīja Autotransporta direkcijā.

Starppilsētu un vietējās nozīmes maršrutu autobusi svētku norises laikā autoostā iebrauks un no tās izbrauks pa apbraucamajiem ceļiem. Pilsētas svētku laikā ir iespējama atsevišķu reisu kavēšanās.

Lielākās izmaiņas skars maršruta Rīga-Jelgava reisus, kuru izpilde tiek sākta Rīgas starptautiskajā autoostā plkst.22.30 un 23. Minētā maršruta autobusi svētku norises laikā brauks pa Garozas, Aizsargu, Miera ielu, Lietuvas šoseju, Stacijas ielu, Zemgales prospektu, Sudraba Edžus, Mātera un Svētes ielu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)