Banner 980x90

Jelgavas novads piešķirs 150 eiro Latvijas olimpiādes un Latvijas Jaunatnes olimpiādes uzvarētājiem

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
Jelgavas novada deputāti atbalstījuši jauno kārtību, kas paredz, ka turpmāk pašvaldības naudas balvas tiks piešķirtas arī tiem novada sportistiem, kas veiksmīgi startējuši Latvijas olimpiādē un Latvijas Jaunatnes olimpiādē, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Enija Kreicberga-Kapša.

Līdz šim novada sportistiem naudas balvas pasniegtas par godalgotām vietām Latvijas un Baltijas čempionātos, Eiropas un pasaules čempionātos, olimpiskajās spēlēs un pasaules spēlēs neolimpiskajos sporta veidos, Latvijas, Baltijas, Eiropas un pasaules līmeņa junioru čempionātos. Taču tagad šis saraksts papildināts ar Latvijas olimpiādi un Latvijas Jaunatnes olimpiādi.

Izcīnot uzvaru kādā no Latvijas olimpiādēm, gan individuāli startējošiem, gan komandu sporta veidu pārstāvjiem Jelgavas novada pašvaldība piešķirs 150 eiro naudas balvu, otrās vietas ieguvējiem - 120 eiro, bet bronzas medaļas ieguvējiem - 100 eiro.

Ar 50 eiro tiks atbalstīti tie sportisti, kas šajās sacensībās iegūs 4.-6.vietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)