Banner 980x90

Jelgavas novadā uzņēmējus aicina uz biznesa iespēju un iedvesmas dienu

Jelgava, 15.nov., LETA. Atbalstot mazo uzņēmējdarbību un stiprinot uzņēmēju profesionālās kompetences, Jelgavas novada pašvaldība aicina uzņēmējus uz radošu semināru "Biznesa iespēju un iedvesmas diena", kas notiks 23.novembrī Ģederta Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejā, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone.

Semināra laikā interesenti varēs izzināt jaunākās biznesa iespējas, iepazīties ar uzņēmēju iedvesmas stāstiem un gūt ieteikumus par mārketinga rīku efektīvu izmantošanu biznesa attīstībai.

Pasākumā ar atbalsta un iespēju stāstiem piedalīsies mārketinga eksperte Līga Buša-Lehtonena no SIA "Marketing Angels", Līga Švānberga no Lauku partnerības "Lielupe", Jelgavas biznesa inkubatora pārstāve Agnese Oļševska un biznesa un finanšu institūcijas "Altum" pārstāve Mārīte Lazdiņa.

Ar saviem padomiem un pieredzi dalīsies arī vairāki uzņēmēji, piemēram, SIA "RocketGrip" uzņēmuma veidotāji Aksels Zingulis un Reinis Ņikuļcevs, kuri savu uzņēmējdarbību sāka, mācoties Jelgavas Valsts ģimnāzijas 12.klasē, kad nolēma iesaistīties skolēnu mācību uzņēmumu programmā. Pieredzē dalīsies arī SIA "Milzu" īpašnieks, Enno Ence, kurš sadarbībā ar Latvijas Lauksaimniecības universitātes Tehnoloģiju un pārneses nodaļu ir radījis "Milzu!" pārslas. Uzņēmums 2014.gada septembrī sāka ražot veselīgas, no dabiskām izejvielām, šķiedrvielām bagātas pilngraudu pārslas. Ar savu pieredzes stāstu, kā atjaunojis un attīstījis Jelgavas novada Vilces pagastā muižu, kura pašlaik ir pieejama apmeklētājiem kā viesnīca-lauku rezidence Berķenes muiža, dalīsies arī Aldis Melgalvis.

Pasākuma laikā Jelgavas novada pašvaldība pasniegs balvas arī tiem pieciem jaunajiem uzņēmējiem, kas konkursā "Esi uzņēmējs Jelgavas novadā" tikuši pie pašvaldības starta kapitāla biznesa attīstīšanai.

Jau vēstīts, ka konkursa "Esi uzņēmējs Jelgavas novadā" žūrijas komisija šogad lēma finansiāli atbalstīt piecas biznesa idejas, kopumā tām atvēlot 6000 eiro. Šogad starp konkursa laureātiem ir gan tādi jaunie uzņēmēji, kas jau paspējuši atrast savu profesionālo nišu un uz pašvaldības finansiālu atbalstu pretendēja ar mērķi kvalitatīvāk attīstīt pakalpojumu, gan arī tādi, kuriem ir izkristalizējusies biznesa ideja ar mērķi tapt īstenotai tuvākajā laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)