Banner 980x90

Jelgavas novada svētku izmaksas pēdējos gados trīskāršojušās

Jelgava, 26.maijs, LETA. Pagājušajā nedēļas nogalē notikušo Jelgavas novada svētku izmaksas bija 45 962 eiro, kas ir trīsreiz vairāk nekā 2015.gadā, kad svētki izmaksāja 13 606 eiro, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone.

Līdz ar pašvaldības kolektīviem novada svētkos šogad uzstājās arī Latvijā zināmas grupas "Bermudu divstūris", "Dzelzs vilks" un citi mākslinieki.

Kaņepone skaidroja, ka svētku 45 962 eiro tāmi veido gan kultūras pasākumu programmas, gan tehniskais nodrošinājums, saimnieciskās lietas, dažādas atrakcijas, parka uzkopšanas darbi, dekorēšana, mārketings, reklāma, foto un video pakalpojumi, dalībnieku ēdināšana, apsardzes un medicīniskie pakalpojumi.

"Šogad pašvaldība novada svētkus organizēja kopā ar tradicionālajiem Bērnu svētkiem, kas ierasti tika svinēti jūnija sākumā. Apvienojot šos abus pasākumus, svētku izmaksas veidojās lielākas nekā pērn, kad novada svētki izmaksāja 40 419 eiro," stāstīja Kaņepone.

Viņa atzina, ka pēdējos gados novada svētku izmaksas ir augušas, jo katru gadu pašvaldība novada iedzīvotājiem esot centusies sarūpēt arvien kvalitatīvāku svētku programmu, piedāvājot arī sabiedrībā zināmu mūziķu vai grupas uzstāšanos. Arvien kvalitatīvākas esot arī piedāvātās bērnu atrakcijas un radošās nodarbības. Tā 2015.gadā svētku izmaksas bija apmēram 13 606 eiro, kas ir trīsreiz mazāk nekā šogad.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)