Banner 980x90

Jelgavas novadā izcēlies plašs ugunsgrēks divstāvu mājā

Rīga, 29.dec., LETA. Šonakt pēc plkst.1 Jelgavas novada Valgundes pagastā ugunsgrēks izcēlies divstāvu ēkā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg divstāvu māja, kurai iebrucis jumts. Kopumā liesmas bija pārņēmušas 120 kvadrātmetrus. Īsi pēc plkst.4 ugunsgrēks tika lokalizēts, tomēr ugunsgrēka likvidēšanas darbi vēl turpinās.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, vadi, elektrības rozete, ārdurvis un sadzīves mantas, vannas istaba, divi traktori, sodrēji piecu ēku dūmvados un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 46 izsaukumus: 22 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 15 - uz glābšanas darbiem, bet deviņi no izsaukumiem bija maldinājumi. Cilvēki ugunsgrēkos necieta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)