Banner 980x90

Jelgavas "Karameļu darbnīca" izzina Āzijas tirgu

Jelgava, 6.jūl., LETA. Jelgavas uzņēmums SIA "Karameļu darbnīca" piedalījies pārtikas izstādē Taivānā, lai prezentētu savu produktu un apzinātu eksporta iespējas, atsaucoties uz uzņēmumu, informēja Jelgavas pašvaldība.

Taipejas pārtikas izstāde ir kā pārtikas tirgotāju platforma, kur tiek apzināti tirgū esošie produkti un veidoti jauni kontakti, meklētas sadarbības iespējas.

"Mūsu valsts tirgus ir salīdzinoši mazs, tādēļ kā uzņēmēji saprotam - jāmeklē eksporta iespējas. Līdz šim jau esam izveidojuši bāzi Igaunijā, strādājam, lai ienāktu arī Zviedrijā, bet šovasar pieņēmām izaicinājumu izzināt Āzijas tirgu," skaidrojusi uzņēmuma valdes locekle Ilze Priževoite.

Gatavojoties starptautiskajai izstādei, izveidots arī jauns, saprotamāks uzņēmuma zīmols – "Ba ba sweets".

"Sapratām, ka starptautiskā vidē izrunāt un skaidrot, kas ir karameļu darbnīca, būs sarežģīti, tādēļ meklējām zīmolu, kas būtu gana viegli saprotams un atmiņā paliekošs. Zīmēto aitiņu, kas rotāja mūsu stendu, kādreiz zīmēja mana meita, un reiz netīši sapratām, ka patiesībā tā ļoti sasaucas ar mūsu ražoto konfekšu formu. Tas ir gana saprotami gan pieaugušajiem, gan bērniem, kas ir viena no lielākajām mūsu mērķauditorijām," jauno zīmolu skaidrojusi uzņēmuma vadītāja.

Priževoite uzsvērusi, ka izstādē pagūts iepazīties un iegūt daudzus kontaktus, tomēr lielākais darbs vēl ir priekšā, pašlaik ar potenciālajiem partneriem jāpārrunā iespējamās sadarbības iespējas.

"Firmas.lv" dati liecina, ka pērn uzņēmuma apgrozījums bijis 397 932 eiro, bet peļņa sasniegusi 33 485 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)