Banner 980x90

Jelgavas "Ģimenes aptiekā" iespējams iegādāties smaržas

"Ģimenes aptiekas" ievieš jaunu praksi, pirmo reizi Latvijā uzsākot pasaulē labi zināmu zīmolu smaržu tirdzniecību aptiekās. Tādējādi "Ģimenes aptiekas" ne tikai paplašina klientiem piedāvāto produktu grupu klāstu, bet arī nodrošina izdevīgāku iepirkšanos – smaržas aptiekās varēs iegādāties par krietni zemākām cenām nekā līdz šim ierastajās to pārdošanas vietās.

"Ģimenes aptieku" cenu politika paredz, ka aptieku klientiem smaržas būs pieejamas vismaz par 20% lētāk nekā lielākajās tirdzniecības vietās Latvijā. Zemāku cenu "Ģimenes aptiekas" spēj nodrošināt, pateicoties dalībai to uzņēmumu grupā, kuri veido vienu no Eiropas lielākajiem medikamentu tirgotājiem - "Phoenix Group". Tās plašie biznesa kontakti un pārstāvniecības visā Eiropā "Ģimenes aptiekām" sniedza iespēju izmantot dažādu smaržu ražotāju un izplatītāju piedāvājumus un rast saviem klientiem visizdevīgāko cenu piedāvājumu. 

"Ģimenes aptieku" tīklā turpmāk daudz izdevīgāk varēs iegādāties tādu zīmolu smaržas kā "Gucci", "J Lo", "Hugo Boss", "Elizabeth Arden", "Lanvin", "Calvin Klein" u.c. Jāņem gan vērā, ka produktu klāsts aptiekās var būt atšķirīgs, turklāt, vairāk iepazīstot pircēju vēlmes, ar katru jaunu pievedumu un sezonu pasaulslaveno zīmolu klāsts tiks papildināts.

Patlaban smaržas ir nopērkamas jau 11 "Ģimenes aptiekās" visā Latvijā - Rīgā (t/c "Domina", t/c "Spice", t/c "Galerija Centrs", t/c "Olimpia", t/p "Alfa" un Skolas ielā 30), Valmierā, Ventspilī, Jelgavā, Liepājā un Jūrmalā. Nākotnē plānots šo jauninājumu ieviest visā aptieku tīklā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)