Banner 980x90

Jelgavas "Fontaine Deli Snack" noskaidros ātrāko burgeru ēdāju

Šogad jau trešo gadu pēc kārtas ātrās ēdināšanas restorānu tīkls "Fontaine Deli Snack" organizē pasākumu azartiskākajiem burgeru cienītājiem – burgeru ēšanas sacensības, kas sestdien, 11.oktobrī, norisināsies restorāna jaunatvērtajās telpās Jelgavā, pilsētas informācijas portālam Jelgava24.lv ziņo uzņēmuma pārstāvis Ivars Blanks.

Arī šogad sacensības noritēs divās disciplīnās: CB (gaļas) klasē un veģetārajā klasē. Pēc tiesneša signāla dalībniekiem, kas savā starpā mērosies spēkiem, būs pēc iespējas ātrākā laikā jāapēd divi lielie attiecīgās klases burgeri. Papildus drīkstēs izmantot puslitra dzērienu pēc izvēles, ko, tāpat kā burgerus, nodrošinās sacensību organizētāji.

Par čempionāta dalībnieku var kļūt jebkura dzimuma pārstāvis, kurš ir vecāks par 16 gadiem, samaksājot piecu eiro dalības maksu. Reģistrēties dalībai sacensībās sportisti varēs pasākuma norises vietā no plkst.16 līdz 18.

Kopējais sacensību balvu fonds ir 400 eiro, no kuriem CB klases uzvarētājs savā īpašumā iegūs "Fontaine Deli Snack" dāvanu karti 150 eiro vērtībā un uzvarētāja kausu, savukārt veģetārās disciplīnas uzvarētājs – dāvanu karti 80 eiro vērtībā un uzvarētāja kausu. Otrās un trešās vietas ieguvēji arī tiks pie diplomiem un balvām dāvanu karšu veidā. Dāvanu kartes būs izmantojamas gan Rīgas, gan Jelgavas restorānos. Pasākuma organizatori pārsteiguma balvu sola arī sacensību viscūcīgākajam dalībniekam.

Jāatgādina, ka iepriekšējās divās sacensībās par absolūto čempionu CB klasē kļuva nu jau leģendārais Mārtiņš Eglīte, kura personīgais rekords šajā burgeru ēšanas disciplīnā ir viena minūte 58 sekundes. Tādēļ šā gada lielākā intriga, protams, slēpjas jautājumā: vai kādam izdosies pārspēt līdzšinējā čempiona ātrēšanas rekordu? Jāpiebilst, ka M.Eglīte arī šogad ir apņēmies noturēt savu čempiona titulu un sola nelaist garām šā gada sacensības. Arī tu nepalaid garām iespēju izbaudīt sīvāko cīņu klātienē!

Sacensību norises vieta un laiks: Pasta ielā 45 no plkst.17 līdz 21.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)