Banner 980x90

Jelgavā vīrietis pēc konflikta ar sievu izlec no braucošas mašīnas

Jelgava, 9.nov., LETA. Vakar mediķu palīdzība bija nepieciešama iereibušam vīrietim Jelgavā, kurš pēc konflikta ar sievu izlēcis no braucošas mašīnas, aģentūru LETA informēja Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Sandra Reksce.

Notikumi risinājušies pirms pusnakts Dobeles šosejā, kur policijas ierašanās brīdī uz braucamās daļas nekustīgi gulēja vīrietis. 42 gadus vecā vīrieša sieva, 24 gadus veca sieviete, policijas darbiniekiem pastāstīja, ka viņai izcēlies konflikts ar iereibušo dzīvesbiedru un viņš izlēcis no braucošās "Honda", pirms tam ar dūri izsitot automašīnas stiklu.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes mediķi sniedza vīrietim pirmo medicīnisko palīdzību un transportēja viņu uz slimnīcu. Notikuma vietā ieradās arī Valsts policijas darbinieki, kas turpinās notikušā skaidrošanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)