Banner 980x90

Jelgavā vinnēts gandrīz 70 000 eiro liels laimests

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Sestdienas, 31.oktobra, loterijā "Latloto 5 no 35" tika pareizi uzminēta laimīgā skaitļu kombinācija un laimēti 69 153 eiro, aģentūru LETA informē VAS "Latvijas Loto" Mārketinga daļas vadītāja Aiga Roziņa.

Laimīgā loterijas biļete ar vienu spēles variantu uz astoņām izlozēm kopsummā par sešiem eiro iegādāta "Latvijas Loto" tirdzniecības vietā Jelgavā, Driksas ielā 5.

Jau vēstīts, ka "Latvijas Loto" šā gada sešos mēnešos sasniedzis 11,7 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 11,9% pieaugums salīdzinājumā ar attiecīgo laika posmu pērn, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve valdes priekšsēdētāja Maija Kubli.

Savukārt pērn "Latvijas Loto" apgrozīja 21,89 miljonus eiro, kas ir par 13% vairāk nekā 2013.gadā apgrozītie 19,45 miljoni eiro. Uzņēmums pērn nopelnīja 3,52 miljonus eiro, kas ir par 20% vairāk nekā 2013.gadā, kad peļņa bija 2,92 miljoni eiro.

Šogad uzņēmums kā galvenās prioritātes ir izvirzījis produktu attīstības un apgrozījuma pieauguma veicināšanu, tiešsaistes tirdzniecības kanālu un tradicionālo tirdzniecības tīklu Latvijā attīstību un pilnveidi. Tāpat plānots attīstīt interneta veikala vidi, sākt darbu pie tiešsaistes centrālās sistēmas modernizācijas.

VAS "Latvijas Loto" dibināta 1992.gada 24.jūlijā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 284 574 eiro. "Latvijas Loto" akciju īpašniece ir Finanšu ministrija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)