Banner 980x90

Jelgavā vairāku negadījumu dēļ ievērojami apgrūtināta satiksme

Jelgava, 31.okt., LETA. Šorīt vairāku ceļa satiksmes negadījumu dēļ ievērojami apgrūtināta satiksme Jelgavā, noskaidroja aģentūra LETA.

Satiksme bloķēta uz gaisa tilta pār dzelzceļu Lietuvas šosejā, informēja Pašvaldības operatīvās informācijas centrā. Autovadītāji ziņo, ka uz Lietuvas šosejas un pievadceļiem veidojas sastrēgumi.

Tāpat negadījums ar ievērojamu automašīnu skaitu noticis uz tilta pār Lielupi. Satiksme ierobežota virzienā no centra.

Arī uz Jelgavas apvedceļa noticis negadījums, ziņoja aculiecinieki.

Satiksme šorīt bija bloķēta arī pie Iecavas tilta Ozolniekos, kur bija saslīdējusi kravas automašīna. Autovadītāji aģentūru LETA informēja, ka, apbraucot negadījuma vietu, arī uz apvedceļa pirms Dalbes luksofora Rīgas virzienā veidojās sastrēgumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)