Banner 980x90

Jelgava uzņems Latvijas un Lietuvas U-21 futbola izlašu Baltijas kausa spēli

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jelgava otrdien, 31.maijā, kļūs par mājvietu Latvijas U-21 futbola izlases pirmajai spēlei Baltijas kausa izcīņā, kad Zemgales Olimpiskā centra stadionā tiks uzņemti vienaudži no Lietuvas.

Kā pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja Latvijas Futbola federācijā, spēles sākuma laiks plkst.18.00.

Šīgada Baltijas kausa izcīņā U-21 vecuma izlasēm piedalīsies Latvijas, Lietuvas un Igaunijas futbolisti. Turnīra atklāšanas spēle notiks 28. maijā Klaipēdā starp Lietuvu un Igauniju, 31. maijā Jelgavā sekos Latvijas un Lietuvas izlašu cīņa, bet noslēdzošajā mačā 3. jūnijā Vändra pilsētas stadionā Igaunija uzņems Latviju. Paralēli šim turnīram visās trijās Baltijas valstīs notiks arī nacionālo futbola izlašu spēles.

Latvijas U-21 izlases galvenais treneris ir jelgavnieks Dainis Kazakevičs, kurš dalībai Baltijas kausa izcīņā uz valstsvienību izsaucis 22 spēlētājus no astoņiem Latvijas klubiem - FK Jelgava, FK Spartaks Jūrmala, FK Ventspils, BFC Daugavpils, FK Liepāja, Riga FC, Rīgas Futbola skola, FS METTA/Latvijas Universitāte -, kā arī no ārvalstu klubiem Itālijā, Polijā un Vācijā. Gaidāmās spēles mājiniekus FK Jelgava izlasē pārstāvēs aizsargi Viktors Litvinskis un Vladislavs Sorokins. Uz valstsvienību izsaukts arī bijušais FK Jelgava spēlētājs Andrejs Kiriļins.

Pilns Latvijas U-21 izlases kandidātu saraksts atrodams šeit.

Biļetes uz šo spēli 30. un 31. maijā būs nopērkamas Zemgales Olimpiskā centra kasēs. Vienas biļetes cena – 4 eiro. Skolēniem, studentiem un pensionāriem biļetes cena būs 2 eiro, bet invalīdiem nodrošināta bezmaksas ieeja uz spēli.

Baltijas kausa izcīņa ir Eiropā vecākais starptautiskais futbola turnīrs, kas notiek reizi divos gados. Sākot ar šo gadu, Baltijas kausa izcīņas spēles gan nacionālajām, gan U-21 izlasēm uzņem visas trīs Baltijas valstis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)