Banner 980x90

Jelgavā Starptautiskajā sieviešu dienā stāstīs par modi dažādos laikmetos

Jelgava, 27.febr., LETA. Starptautiskajā sieviešu dienā, 8.martā plkst.16.30, Jelgavā notiks ekskursija kājām "Modes aizkulises cauri gadsimtiem", izzinot dažādu laikmetu, sabiedrības slāņu un profesiju jelgavnieku ģērbšanās paradumus un modes untumus, aģentūru LETA informēja Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā (JRTC).

Tematiskās ekskursijas laikā gides Signes Lūsiņas stāstos varēs izzināt tērpu attīstības vēsturi, modes dāmu noslēpumus, kā arī aktuālās modes tendences laika griežos - kad sievietes sāka valkāt apakšveļu, kad pārņēma no vīriešiem stafeti valkāt augstpapēžu kurpes, kā attīstījās peldkostīms, no kā gatavoja parūkas un ko sievietes klāja uz sejas skaistuma vairošanai. Noslēgumā ekskursijas dalībnieki viesosies modes namā "Tēma", kur modes māksliniece Daiga Latkovska pastāstīs par dizainera darbu un modes nama aktualitātēm 2018.gadā.

JRTC uzsver, ka ekskursijā īpaši tiek gaidītas sievietes, lai pavadītu Starptautisko sieviešu dienu nedaudz neierastāk un gūtu daudz pozitīvu emociju, kā arī iepazītu pilsētas "modīgākās" vietas.

Dalība ekskursija ir par maksu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)