Banner 980x90

Jelgavā skanēs mūziķu apvienības "Tev tuvumā" koncerts 

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ar koncertiem Cēsu Sv.Jāņa baznīcā un Vecajā Sv.Ģertrūdes baznīcā Rīgā šonedēļ sāksies mūziķu apvienības "Tev tuvumā" Ziemassvētku koncertsērija Latvijas dievnamos.

Kā pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informē koncertsērijas organizatori, svētdien, 27.decembrī, plkst.15.00 un 18.00 Jelgavas Sv.Annas Evaņģēliski luteriskā baznīcā notiks mūziķu apvienības "Tev tuvumā" koncerts.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem mūziķu sastāvs šoreiz palicis gandrīz nemainīgs, toties lielais vairums latviešu komponistu Ziemassvētku dziesmu būs iepriekš nedzirdētas šī kolektīva izpildījumā.

Koncertos mūziķu apvienība "Tev tuvumā" ierasti izpildīs skaistākās latviešu komponistu Ziemassvētku dziesmas. Līdztekus Raimonda Paula, Imanta Kalniņa, Aigara Voitišķa, Aivara Hermaņa un citu komponistu populārām melodijām dzirdēsim arī ieprieš neatskaņotas Kārļa Lāča un Kārļa Būmeistera kompozīcijas.

Projekta "Tev tuvumā"  mūziķu sastāvs: Aija Andrejeva, Artūrs Skrastiņš un Marts Kristiāns Kalniņš, uz skatuves kāps arī grupa "Putnu Balle", Agate Ozoliņa (čells), Jānis Miltiņš (klavieres), Valters Sprūdžs (bass), Kaspars Kurdeko (sitamie intrsumenti).

Mūziķu apvienība "Tev tuvumā" iepriekšējo četru gadu laikā snieguši 49 koncertus, kopumā pasākumos pulcējot 34 000 apmeklētāju. Visi koncerti translēti TV, pēdējos divos gados arī Latvijas Radio1.

"Tev tuvumā" 21.decembrī pirmoreiz uzstāsies Bruknas katoļu baznīcā. Lai arī jaunbūvējamās baznīcas ietilpība ir tikai ~200 sēdvietas un vietu skaits ir ļoti ierobežots, tieši šo koncertu filmēs Latvijas Televīzija, lai Ziemassvētku laikā to pārraidītu saviem skatītājiem! Būtiski, ka visi "Tev tuvumā" mākslinieki šai pasākumā uzstāsies bez honorāriem un visi ienākumi no šī koncerta pārdotajām biļetēm tiks ziedoti Bruknas katoļu baznīcas izbūves pabeigšanai. Tāpat aicināsim TV skatītājus ziedot baznīcas celtniecības darbu pabeigšanai!

Šogad koncerti notiks:
* Cēsu Sv.Jāņa baznīcā, 19.decembrī, plkst.18.00;
* Vecajā Sv.Ģertrūdes baznīcā, 20.decembrī, plkst.16.00 un plkst.19.00;
* Bruknas katoļu baznīcā, 21.decembrī, plkst.19.00;
* Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcā, 22. decembrī, plkst.19.00;
* Liepājas Sv.Trīsvienības katedrālē, 23. decembrī, plkst.18.00;
* Rīgas Lutera baznīcā Torņakalnā, 26.decembrī, plkst.15.00 un plkst.20.00;
* Jelgavas Sv. Annas Evaņģēliski luteriskā baznīcā, 27. decembrī, plkst.15.00 un plkst.18.00;
* Cesvaines luterāņu baznīcā, 28. decembrī, plkst.19.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)