Banner 980x90

Jelgavā sestdien notiks Latvijas Zemnieku savienības kongress

Rīga, 10.apr., LETA. Sestdien, 13.aprīlī, Jelgavā notiks Latvijas Zemnieku savienības (LZS) kongress, kurā vairāk nekā 300 LZS biedru piedalīsies partijas amatpersonu vēlēšanās, aģentūru LETA informēja LZS.

LZS kongresa delegātiem būs jāpārvēl partijas priekšsēdētājs, divi partijas priekšsēdētāja vietnieki un desmit valdes locekļi, pa diviem valdes locekļiem no katra reģiona, Centrālās revīzijas komisijas priekšsēdētājs un goda tiesas priekšsēdētājs.

LZS priekšsēdētāja amatam ir izvirzīts pašreizējais partijas vadītājs Augusts Brigmanis, Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) valdes priekšsēdētājs un LZS priekšsēdētāja vietnieks Armands Krauze, kā arī LZS valdes loceklis Ringolds Arnītis.

LZS kongress sāksies plkst.10 Jelgavas pilī, uzrunas sakot LZS sadarbības partneriem - Latvijas Zaļās partijas, Liepājas partijas, Daugavpils novada partijas, kā arī partijas "Latvijai un Ventspilij", līderiem un citiem viesiem.

LZS ir viena no vecākajām politiskajām partijām Latvijā, kuras rindās ir 1500 biedri. LZS ar Latvijas Zaļo partiju veido politisko apvienību ZZS. Apvienībai ir noslēgts sadarbības līgums arī ar Liepājas partiju, partiju "Latvijai un Ventspilij" un Daugavpils novada partiju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)