Banner 980x90

Jelgavā senioriem un personām ar invaliditāti piešķir bezmaksas peldēšanas abonementus

Jelgava, 4.febr., LETA. Jelgavas pilsētas iedzīvotājiem, kuri ir vecāki par 54 gadiem, un personām ar invaliditāti ir iespēja saņemt bezmaksas baseina abonementu desmit apmeklējuma reizēm, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Kā informē Jelgavas Sociālo lietu pārvaldē, priekšroka tiks dota jelgavniekiem, kuri iepriekš šajā aktivitātē nav iesaistījušies. Abonementus varēs saņemt 5. februārī no pulksten 9 līdz 12 Jelgavas Sociālo lietu pārvaldes 119. kabinetā. Pieejami būs 100 abonementi, un tie būs derīgi līdz maijam.

No februāra vidus tiks piedāvāta arī vingrošana grupā iedzīvotājiem vecumā no 54 gadiem, bērniem no septiņu līdz 12 un no 13 līdz 17 gadu vecumam un grūtniecēm. Katrai grupai paredzētas astoņas nodarbības ar fizioterapeitu. Nodarbības notiks Jelgavas poliklīnikā un Zemgales Veselības centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)