Banner 980x90

Jelgavā politiski represētie 20 reizes mēnesī autobusos varēs braukt bez maksas

Jelgava, 2.marts, LETA. No 1.aprīļa politiski represētām personām braukšanai Jelgavas sabiedriskajā transportā tiks piešķirta 100% atlaide 20 braucieniem mēnesī, lēmusi Jelgavas dome.

Līdz šim politiski represētām personām, tāpat kā pensionāriem, bija iespēja braukšanai pilsētas autobusos saņemt atlaidi 50% apmērā 20 braucieniem mēnesī. Bet no 1.aprīļa politiski represētas personas 20 reizes mēnesī varēs braukt bez maksas, ja norēķiniem autobusā izmantos Jelgavas iedzīvotāja karti.

Pārsniedzot 20 braucienus, būs jāmaksā pilna maksa, kas, norēķinoties ar Jelgavas iedzīvotāja karti vai jebkuru bankas karti, ir 85 centi, bet, maksājot skaidrā naudā - 1,5 eiro.

Pašlaik Jelgavā dzīvo 330 politiski represētu personu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)