Banner 980x90

Jelgavā piestāj "Ziemassvētku karavāna"

Foto: Ivars Veiliņš
Foto: Ivars Veiliņš

Otrdien, 22.decembrī, Pasta salā lieliem un maziem sportisku aktivitāšu cienītājiem bija iespēja iet rotaļās kopā ar "Coca-colas" Ziemassvētku vecīti un Latvijas olimpiskās komandas pārstāvjiem – vieglatlēti Inetu Radeviču un pludmales volejbolistu Mārtiņu Pļaviņu.

Kā pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja Jelgavas pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldē, Pasta salā piestāja "Ziemassvētku karavāna", ko jau tradicionāli ik gadu Latvijā organizē "Coca-Cola", ar labdarības kampaņu sniedzot atbalstu bērniem.

Uzrunājot pasākuma dalībniekus, Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš aicināja vairot mieru pasaulē, vēlot, lai, gluži tāpat kā Olimpiskajās spēlēs, ir cīņas par medaļām, nevis pasaulē kaujas ar upuriem.

Klātesošie tika mudināti pievērsties sportiskām aktivitātēm kopā ar olimpiešiem, kā arī bija iespēja uzdot viņiem jautājumus. Papildus iepriekš minētajām aktivitātēm pasākuma laikā ikviens interesents varēja bez maksas izbaudīt ziemas priekus, slidojot blakus esošajā slidotavā.

Jelgavas skolām – 4.vidusskolai, 5.vidusskolai, 1.internātpamatskolai un 2.pamatskolai – "Coca-Cola HBC Latvia" un Latvijas Olimpiskās komiteja pasniedza labdarības akcijā "Ziemassvētku karavānas" sarūpēto sporta inventāru, kā arī sulas dzērienus. Skolām izdalītajās pakās bija bumbas, hronometri, konusi un citas lietas, kas skolēniem lieti noderēs sporta stundās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)