Banner 980x90

Jelgavā notiks tautasdziesmu sadziedāšanās vakars

Jelgava, 8.jūn., LETA. Gatavojoties Latvijas simtgadei un godinot kultūras mantojumu, Jelgavas pilsētas bibliotēkā notiks tautasdziesmu sadziedāšanās vakars, aģentūra LETA uzzināja bibliotēkā.

Pasākuma notiks 14.jūnijā plkst.19 Jelgavas pilsētas bibliotēkas Krišjāņa Barona zālē. Uz sadziedāšanās vakaru, kuram dots nosaukums "Ar tēvzemi sirdī" aicināts ikviens, neatkarīgi no dziedātprasmes.

Jelgavas pilsētas bibliotēkā Latvijas simtgades sakarā šogad notiks virkne pasākumu, kuru galvenais mērķis ir lokālpatriotisma veicināšana un cieņas izrādīšana valstij, kurā dzīvojam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)