Banner 980x90

Jelgavā notiks labdarības pasākums bērnu ar īpašām vajadzībām atbalstam

Jelgava, 20.maijs, LETA. Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā, 1.jūnijā, Jelgavā, skvērā pie kultūras nama, notiks labdarības pasākums, kurā savāktie ziedojumi tiks izmantoti bērnu ar īpašām vajadzībām ārstniecības un rehabilitācijas pasākumu nodrošināšanai, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Pasākuma laikā notiks radošās darbnīcas bērniem ar īpašajām vajadzībām, kurās viņi varēs darboties bez maksas. Pārējiem bērniem ieeja tajās būs par ziedojumiem. Darbnīcās bērni varēs taisīt ātrumlaivas un izzināt, kā darbojas tvaika dzinējs un paši pārbaudīt to praksē, veidot laivas, līmēt, griezt, zīmēt, locīt balonus, fotografēties pie fotosienas, tikt pie jaunām frizūrām, vērot, kā top lietas ar trīsdimensiju printeri, kā arī klausīties mazo dziedātāju uzstāšanos.

Radošajām darbnīcām sekos tautas deju kolektīva (TDK) "Laipa" jubilejas koncerts, kura pirmajā daļā "Laipa" un draugu kolektīvi izdejos savas mīļākās dejas, bet koncerta otrajā daļā tiks izdzīvots Līgo svētku stāstu. Pasākums noslēgsies ar kūku bērniem.

Labdarības pasākumu organizē TDK "Laipa" un biedrība "Oranžais stars". Ideja par pasākumu radusies, jo gan "Laipa", gan "Oranžais stars" šogad atzīmē savas jubilejas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)