Banner 980x90

Jelgavā mācības sāk 727 pirmklasnieki

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Ceturtdien, 1.septembrī, skolas gaitas Jelgavā sāk 727 pirmklasnieki, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Kopumā šajā mācību gadā prognozētais izglītojamo skaits Jelgavas skolu vispārējās izglītības programmās ir 7060.

Šajā mācību gadā Jelgavas pedagogu saimei pievienojušies arī četri jauni skolotāji - viņiem šī būs pirmā darba pieredze skolā pēc augstskolas. Jelgavas Tehnoloģiju vidusskolā matemātiku pasniegs Lāsma Medaine, bet pārējie trīs jaunie pedagogi iesaistījušies programmā "Iespējamā misija" un strādās vienā skolā - Jelgavas Spīdolas ģimnāzijā. Elīna Ēdole pasniegs ekonomiku, komerczinības un vadīs sporta stundas, Agija Lāce mācīs dabaszinības, savukārt Mārtiņš Rozenbergs būs fizikas skolotājs.

Kā ziņots, šodien no plkst.17 skolēni gaidīti Pasta salā, lai mācību gada sākšanos svinētu ar kopīgu pasākumu "ZinīBums". Jauniešiem tiks piedāvātas astoņas radošās darbnīcas, dažādi konkursi, aktivitātes un koncerts, kurā spēlēs grupas "Dzelzs vilks", "Gain Fast", "Augša" un dīdžejs Jax. Dalība pasākumā ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)