Banner 980x90

Jelgavā līdz nedēļas beigām notiek "pop-up" Mākslas tirgus

Jelgava, 18.dec., LETA. Pirmo reizi Jelgavā līdz 22.decembrim norisinās Ziemassvētku "pop-up" Mākslas tirgus, kur var iepazīt Latvijā radītus mākslas darbus, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldībā.

"Pop-up" Mākslas tirgus autores Anete Aizsilniece-Kreicberga un Zane Vēvere ir mākslas pedagoģes. Mākslas tirgū Jelgavas Studentu teātrī var apskatīt un iegādāties dažādās tehnikās veidotus darbus no stikla, porcelāna, māla, ādas, un tekstila. Tāpat pieejamas eļļas gleznas un akvareļa zīmējumi, grafikas, plakāti, kartiņas, piespraudes un citi darbi. Kopumā pasākumā piedalās vairāk nekā 30 dažādi mākslinieki no Jelgavas, Rīgas, Jūrmalas un Daugavpils.

Tāpat pirmssvētku laikā Jelgavas Studentu teātrī notiks dažādu žanru pasākumi. 19.decembrī plkst.20 interesenti varēs apmeklēt horeogrāfes un dramaturģes Maijas Ozoliņas īslugu "Helmuts un Hellija". Pēc īslugas klātesošie varēs baudīt šokolādi, ko būs sarūpējusi viena no lugas dalībniecēm pārtikas tehnoloģe Ingūna Strode. Noslēdzošais teātra Ziemassvētku pasākums "Dziesmas pieaugušajiem bērniem" notiks 20.decembrī plkst.18.30, kad mākslinieki Arnis un Laima Miltiņi izpildīs romances pieaugušajiem un bērniem.

Mākslas tirgus atvērts no plkst.13 līdz 20.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)