Banner 980x90

Jelgavā izmeklē astoņus degšanas gadījumus vienā mājā dažu nedēļu laikā

Rīga, 2.jūl., LETA. Jelgavā sākts kriminālprocess par astoņiem degšanas gadījumiem, kas fiksēti vienā daudzdzīvokļu koka mājā Kārļa ielā dažu nedēļu laikā jūnijā, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā informācija liecina, ka pirmais izsaukums uz divstāvu dzīvojamo māju saņemts 5.jūnijā, kad dega ārsiena trīs kvadrātmetru platībā. Dienesta pārstāve Viktorija Gribuste precizēja, ka kopumā minētajā ēkā laikā no 5. līdz 15.jūnijam VUGD veicis ugunsgrēka dzēšanas darbus astoņas reizes. Visas degšanas platības bija nelielas un cilvēki tajās necieta.

Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece skaidroja, ka ugunsgrēki šajā mājā notikuši arī bēniņos. Pieaugot gadījumu skaitam, policija visus apvienojusi vienā kriminālprocesā. Netiek izslēgta ļaunprātīga dedzināšana.

Par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu, vainīgajam var draudēt cietumsods uz laiku līdz desmit gadiem, ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)