Banner 980x90

Jelgavā izglābts kanalizācijas akā iekritis cilvēks

Rīga, 4.jūn., LETA. Vakar Strautu ceļā Jelgavā izglābts kanalizācijas akā iekritis cilvēks, liecina operatīvo dienestu sniegtā informācija.

Informāciju par kanalizācijas akā iekritušu cilvēku Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma plkst.10.36. Jelgavas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Sandra Reksce aģentūru LETA informēja, cilvēks atradies kādā akā Strautu ceļā. Kādā mirklī viņam palicis slikti.

Glābēji notikuma vietā konstatēja, ka cilvēks atrodas notekūdeņu un kanalizācijas akā apmēram desmit metru dziļumā. VUGD pārstāve Viktorija Gribuste skaidroja, ka glābēji iekāpa akā, uzlika cietušo uz imobilizācijas dēļa, izcēla no akas un nodeva mediķiem.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, meža zemsedze, bez uzraudzības uz ieslēgtas plīts atstāts piededzis ēdiens, gulta dzīvoklī, veļas mašīna, divas vieglās automašīnas, celtniecības vagons.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)