Banner 980x90

Jelgavā iesaista lielu policistu skaitu divu sirmgalvju aplaupītāju meklēšanā

Rīga, 7.nov., LETA. Otrdienas vakarā ievērojams Valsts policijas (VP) un Jelgavas Pašvaldības policijas darbinieku skaits bija iesaistīts divu sirmgalvju privātmājas aplaupītāju meklēšanā, noskaidroja aģentūra LETA.

Par lielu daudzumu operatīvo transportlīdzekļu Pārlielupē aģentūrai LETA aculiecinieki ziņojuši pēc plkst.21, un VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece stāstīja, ka ap šo laiku, pielietojot vardarbību, savā privātmājā aplaupīti divi sirmgalvji, tāpēc tika piesaistīti visi iespējamie spēki laupītāju meklēšanai. Meklēšanas darbos piedalījies arī kinologs ar dienesta suni, taču laupītājus notvert nav izdevies.

VP pārstāve stāstīja, ka par notikušo sākts kriminālprocess un tiek skaidroti visi notikušā apstākļi. Tāpat tiek precizēta arī pensionāriem nolaupītās naudas summa. Precīzāku notikušā adresi policijā neatklāja, taču apstiprināja, ka noziegums pastrādāts Pārlielupē.

Lai arī iespējamiem laupītāji nav notverti, Sietniece skaidroja, ka tiek darīts viss, lai laupīšanu pēc iespējas ātrāk atklātu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)