Banner 980x90

Jelgavā autobuss nāvējoši traumē vīrieti

Jelgava, 8.nov., LETA. Trešdienas pēcpusdienā Jelgavā, Lielajā ielā, noticis ceļu satiksmes negadījums - autobuss notriecis vīrieti, kurš vēlāk slimnīcā no gūtajām traumām miris, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka trešdien plkst.15.10 Jelgavā, Lielajā ielā, autobuss "MAN", kuru vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis, notrieca 1940.gada dzimušu vīrieti, kurš guva smagas traumas un vēlāk slimnīcā mira.

Pēc sākotnējās informācijas, negadījuma brīdī uz regulējamās gājēju pārejas autobusam luksoforā dega zaļais gaismas signāls, taču Sietniece uzsvēra, ka tiks pārbaudīti visi apstākļi.

Valsts policija aicina notikušā aculieciniekus vērsties tuvākajā policijas iecirknī. Negadījuma lieciniekus meklē arī bojāgājušā mazbērni, kuri izplatījuši paziņojumus sociālajos tīklos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)