Banner 980x90

Jelgavā atklāts paplašinātais vingrošanas laukums

Jelgava, 20.aug., LETA. Jelgavā, Pasta salā pēc nepilnu divu mēnešu rekonstrukcijas darbiem atvērts paplašinātais vingrošanas laukums, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādē "Pilsētsaimniecība".

Vingrošanas laukumā uzstādītas piecpadsmit jaunas vingrošanas iekārtas un ieklāts gumijas flīžu segums. Objektā izvietoti arī divi soliņi un informācijas stends.

Darbus veica SIA "Fixman". Kā liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā publicētā informācija, šie darbi izmaksāja 50 662,90 eiro.

Jelgavā darbojas seši āra trenažieru laukumi, kurus apsaimnieko "Pilsētsaimniecība", bet vēl viens trenažieru laukums izveidots par Jelgavas 4.vidusskolas līdzekļiem un atrodas pie šīs mācību iestādes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)