Banner 980x90

Jelgavā aizturētais zaglis atzīstas četrās velosipēdu zādzībās

Rīga, 3.maijs, LETA. Ceturtdien aizdomās par velosipēdu zādzību Jelgavā aizturēts kāds vīrietis, kurš vēlāk atzinies kopumā četrās velosipēdu zādzībās, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Ceturtdien policijas darbinieki, saņemot informāciju, ka nozagti divi velosipēdi pie Zemgales Olimpiskā centra Jelgavā, aizdomās par zādzību operatīvi aizturējuši agrāk jau tiesātu 1984.gadā dzimušu vīrieti. Vīrieti policisti aizturējuši Rīgas ielā, kopā ar diviem nozagtajiem braucamajiem.

Aizturēšanas brīdī pie vīrieša atrastas knaibles, kuras bija paredzētas trošu pārkniebšanai.

Vīrietis pašlaik ir ievietots īslaicīgā aizturēšanas vietā un tiek skaidrota viņa saistība arī ar citām velosipēdu zādzībām. Taču jau tagad aizturētais ir atzinies kopumā četrās velosipēdu zādzībās, kuras ir izdarījis no velonovietnēm pie Jelgavas un Cukurfabrikas dzelzceļa stacijām. Tāpat noskaidrots, ka velozaglis braucamos nogādājis Rīgā, lai realizētu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)